Wicanders PVC vloeren

Wicanders is werelds grootste producent van kurk. Maar naast dat de kurken van Moët&Chandon hier gemaakt worden is Wicanders ook een grote speler op het gebied van parket en op kurk gebaseerde vloeren. Het aanbod van Wicanders bestaat uit parketvloeren, kurkvloeren en PVC vloeren. Maar net even anders dan de concurrentie.

Bij Wicanders vloeren draait alles om comfort en dat in alle opzichten. Mooie natuurgetrouwe decoren in oersterk en degelijke PVC dat geperst is op HDF panelen. Is dat uniek? Nee, wat wel uniek is, is dat deze panelen uitgevoerd zijn met een dubbele kurklaag. Deze twee kurklagen zorgen voor een optimale schokbestendigheid, tot 53% stillere vloeren en natuurlijk(e) optimale isolatie.

De voordelen van een vloer waar kurk in is verwerkt op een rijtje:
• Schokbestendigheid
• Natuurlijke en warmte isolatie
• Loopcomfort
• Stilte

Het spreekt voor zich dat alle Wicanders PVC vloeren in de showroom van Vorstelijk Wonen op grote stalen aanwezig zijn. Dit zodat u onder het genot van een hapje en drankje op uw gemak de verschillende vloeren kunt vergelijken. Wenst u een staal mee naar huis te nemen om thuis op uw gemak eens te kijken wat de vloer doet met uw eigen lichtinval of past bij uw meubels? Gezien de grootte van de stalen bezorgen wij die graag bij u thuis in Elst, Amerongen, Leersum, Doorn, Driebergen, Wijk bij Duurstede, Langbroek, Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, Leusden, Amersfoort en Scherpenzeel. Staat uw woonplaats er niet tussen? Neemt u dan even contact met ons op.

Wij begroeten u graag in onze winkel midden op de Utrechtse Heuvelrug!