Vloerverwarming

Vorstelijk Wonen te Leersum heeft een samenwerking met Vloerverwarming Nederland. Deze samenwerking biedt u een aantal interessante voordelen:
– Bij de aanschaf en voor de planning 1 aanspreekpunt.
– Alle denkbare vloerverwarmingssystemen.
– Snelle realisatie door goed overleg.
– Kostenbesparing door scherpe inkoop van Vorstelijk Wonen.
– Binnen aantal dagen genieten van het comfort van vloerverwarming en een nieuwe afwerkvloer.

U koopt bij Vorstelijk Wonen een totaalpakket, dus de vloerverwarming en de uiteindelijke PVCvloer, laminaatvloer of parketvloer. U geeft aan wat de wensen zijn voor wat betreft systeem(cementvloer, houten vloer, freezen, binden etc.). Op basis daarvan kunnen wij u een ruw kostenplaatje schetsen. Nadat wij een kijkje en de maten hebben genomen ontvangt u een definitief scherp prijsvoorstel voor het plaatsen van de vloerverwarming en de afwerking met PVC, laminaat of parket. Na akkoord wordt er door Vorstelijk Wonen het gehele traject uit handen genomen. De freezers of binders voor de vloerverwarming worden ingepland. Dit zijn uiteraard vakmensen van VNederland. Zij leveren de vloer binnen 1 dag aan u op. Afhankelijk van de gekozen afwerking zal Vorstelijk Wonen de volgende dag al de uiteindelijke afwerkingsvloer installeren.

Vloerverwarming biedt u de volgende voordelen:
– Het is comfortabel, vloerverwarming is stralingswarmte waarbij geen hinderlijke luchtcirculatie optreedt.
– Het is energiebesparend, het systeem maakt gebruik van watertemperaturen tussen de 35 en 50 graden. Hierdoor wordt er door de ketel minder gas verbruikt.
– Het is waardeverhogend, het draagt bij aan een gunstiger energielabel van uw woning wat weer kan leiden tot een waardeverhoging.
– Het is veiliger, het gevaar van branden aan hete radiator behoort tot het verleden.
– Het is gezonder, doordat er minder lucht circuleert zal er minder stof in de lucht zitten. Zeker voor mensen met een allergie heeft dat voordelen.
– Het is mooier, geen leidingwerk en buizen meer langs de wand of uit de vloer.
– Het is makkelijker inrichten, u hoeft immers geen rekening meer te houden met radiatoren.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon eens vrijblijvend langs in onze showroom op de Utrechtse Heuvelrug.