Vorstelijk Wonen te Leersum heeft naast een uitgebreide collectie vloeren, raambekleding en tapijt ook een leuke collectie woonaccessoires. Gezien de naam Vorstelijk Wonen spreekt het haast voor zich dat ook op het gebied van accessoires de mooiste merken vertegenwoordigd zijn. U kunt in onze showroom naar hartelust rondneuzen voor een leuk cadeautje voor een verjaardag of uzelf.

Met woonaccessoires voor het gehele huis en met inmiddels een eigen keuken en badkamerlijn is Riverdale, fashionable living, de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonbranche.

“RIVERDALE IS MODE VOOR HET HUIS EN ONDERDEEL GEWORDEN VAN EEN LIFESTYLE”

Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie toegevoegd aan de basiscollectie.

Tevens is bij Vorstelijk Wonen verkrijgbaar de aroma wax van Riverdale in alle geuren en kleuren. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!