Raamdecoratie

Raamdecoratie, een veelomvattend woord voor alles wat voor de ramen hangt. Van oudsher werd het enkel gebruikt als zonwering en als extra isolatie, in de tijd dat we nog geen dubbel glas hadden… Gelukkig is er de afgelopen jaren veel veranderd en mag de woning weer aangekleed worden en is niets te gek. Mooie luxe glanzende stoffen combineren met een strak rolgordijn, of mooie klassieke vouwgordijnen met een elegant lijnenspel. Waar u ook voor kiest, Vorstelijk Wonen maakt het voor u op maat!

Op maat maken staat bij ons voorop. Na de keuze van de stof en systeem komen wij bij u thuis meten, waarna u van ons offerte ontvangt. Deze is uiteraard altijd concurrerend! Na akkoord laten wij door ons atelier de stoffen op maat maken en komen wij desgewenst de raamdecoratie vakkundig bij u plaatsen. Het spreekt voor zich dat wij deze service niet enkel in Leersum bieden. Maar ook in Doorn, Elst, Driebergen, Maarn, Maarsbergen, Woudenberg, Scherpenzeel, Rhenen, Maurik, Ochten, Veenendaal kunt u op onze service rekenen.

Doordat Vorstelijk Wonen verschillende merken in het assortiment heeft kunnen we altijd op zoek gaan naar de raamdecoratie die het beste bij uw wensen en budget past. Loop eens binnen om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te ervaren. In de winkel zijn alle systemen prominent aanwezig en mooi uitgelicht, zodat u ook zelf kunt “spelen” met lichtinval.