top of page

Quick-Step PVC (vinyl) vloeren

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste. Lopen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn. 

Alle Quick-Step PVC vloeren zijn voor alle systemen verkrijgbaar. Per lijn (Ambient, Balance, Pulse) zijn alle designs voor alle systemen identiek.

QS_Website_Vinyl-Subfloor_Concept02_370x
Ondervloer met kleine onregelmatigheden?

 

De flexibele Click en Click+ vloeren zijn ideaal voor plaatsing op ondervloeren met kleine onregelmatigheden (tot 4 mm breed en 1 mm diep) en voor het bedekken van grote oppervlakken. Er is geen beperking in breedte of lengte, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over overgangsprofielen. Ze vervagen of verkleuren ook niet wanneer ze aan zonlicht blootgesteld worden.

QS_Website_Vinyl-Subfloor_Concept02_370x
Geëgaliseerde ondervloer?

Als je ondervloer effen is of als je hem wil egaliseren, zijn onze Glue+ PVC-vloeren de juiste keuze. Geschikt voor alle ruimtes, inclusief serres. Je kan ze zelfs op muren installeren.

bottom of page