Nieuws

Uiteraard gebeurt er genoeg op interieurgebied. Zo ook bij Vorstelijk Wonen. Onderstaand een greep van de acties, aanbiedingen en nieuwsfeitjes.

Trots zijn we op het feit dat we over heel 2018 een gemiddelde hebben weten te behalen van 5! sterren als GEMIDDELDE beoordeling!werkspot_5

Laat je nieuwe Quick-Step laminaat of clickPVC gratis en vakkundig leggen in de maanden juli en augustus!

Quick-Step gratis gelegd

Quick-Step gratis gelegd

5sterrenspecialist-webbalkErg trots zijn we op het feit dat we vanaf vandaag 5 sterren mogen dragen!! Voor u als consument een stukje extra zekerheid en voor ons een mooie bekroning op ons werk.

 

Maak op een leuke manier kennis met de Riverdale Welness collectie en maak je badkamer compleet!MMH februari

MMH januariLijst je herinneringen in! Ze verdienen een mooi plekje in huis deze leuke en robuuste fotolijsten van Riverdale. Verkrijgbaar in 3 kleuren!

MMH december

Breng de kerstfeer in huis met de nieuwe Monthly Must Have!!

MMH November

De nieuwe Monthly Must Have is er weer! Leuke koekjestrommel&snoepjesblik samen voor €9,95. Leuk om in de decembermaand de kruidnootjes in op te bergen.

2010_Vorstelijk wonen_1-2staand_deKaap_

Riverdale Musthave OktoberDe Monthly Must Have van Riverdale deze maand is er weer eentje om niet te laten staan. En voor de prijs van €8,95 hoef je het niet te laten… OP=OP

Theelichthouder Bastion1Windlichten Bastion 

De donkere dagen komen er aan, aankomend weekend gaat de klok weer een uurtje terug… Lekker een uurtje langer liggen, maar ook de tijd van langere avonden. Nu bij Vorstelijk Wonen de nieuwe collectie wind- en theelichten van Bastion Collections verkrijgbaar! En extra leuk…. Al vanaf €4,50 verkrijgbaar!!