Vloeren

Ben je toe aan een nieuwe vloer of ben je wel eens uitgekeken op de huidige? Praktisch en stijlvol, wij hebben de kleuren en decoren verzameld waar jij en je huis blij van worden! Het spreekt haast voor zich dat bij Vorstelijk Wonen alleen maar gewerkt wordt met A-merken en dan tegen prijzen die te vergelijken zijn met de vele internetaanbieders. In onze showroom in Leersum hebben wij van veel vloeren mooie showvloeren liggen. Door de combinatie te maken met de aanwezige woonaccessoires kun je naar hartenlust inspiratie opdoen. Wij nemen ook de tijd voor een gedegen advies voor de ondervloer. Heeft u vloerverwarming? Onderburen? Wilt u graag het reflectiegeluid verminderen?

Vorstelijk Wonen is dealer van o.a.:

Uiteraard kunnen we ook bij je thuis langs komen met stalen zodat we in het huidige interieur samen kijken wat het mooiste past. Een mooi interieur begint bij een goede basis. En laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk is de vloer het grootste meubelstuk in de woning. Dus de kleur, mat of juist een glanzend oppervlak, wel of geen houtnerf, het beïnvloed allemaal de sfeer.

In samenwerking met Quick-Step organiseert Vorstelijk Wonen met enige regelmaat stylingdagen waarop je van harte welkom bent voor een interieuradvies op maat.

Raamdecoratie/ gordijnen

Er bestaan enorm veel soorten gordijnen en oplossingen om de juiste lichtinval te creëren in je interieur. Het aanbod van Vorstelijk Wonen omvat onder andere; plisse, duoshades, jaloezieën, In-betweens, vitrage, maar ook (verduisterende) rolgordijnen. Gordijnen zijn de echte sfeermakers in uw woning of kantoor. Bekijk dan op voorhand dan ook goed welk effect je wilt bereiken voordat je een definitieve keuze maakt. Bij een slaapkamer is het bijvoorbeeld wel erg prettig dat de ruimte volledig verduisterd kan worden, terwijl in de woonkamer wellicht net die schaduw wel erg mooi is.

Om een indruk te krijgen welke soorten raamdecoratie er allemaal zijn kijkt u eens bij de fotogalerij van B&C.

Naast smaak en functionaliteit zijn er een aantal tips waar u iets aan kunt hebben:

  • Raampartij op het zuiden? Pas dan op met natuurlijke stoffen als linnen en katoen. Hoe kleurecht de stof ook is, op den duur treed verkleuring op. Wil je toch zo’n stof, zorg dan voor een goede voering.
  • Kleine ruimte, kies dan voor een effen stof. Wil je toch een patroon, kies dan voor grote vormen. Dit brengt net dat stukje extra rust in de ruimte.
  • Huisdieren? Pas op met vitrages of voile stoffen. Voor je het weet zitten deze vol met kleine haakjes en dat zou zonde zijn!

Woonaccessoires

Bij Vorstelijk Wonen zijn onder andere verkrijgbaar de collecties van Riverdale en Bastion Collections. Deze toonaangevende merken onderscheiden zich door een regelmatig wisselende collectie aan te bieden. Naast dat deze woonaccessoires in onze winkel te Leersum aantrekkelijk zijn uitgestald worden er ook met enige regelmaat stylingdagen georganiseerd. U kunt dan geheel vrijblijvend interieuradvies krijgen van de stylistes van deze gerenommeerde merken.

Naast de woonaccessoires biedt Vorstelijk Wonen ook een leuk assortiment cadeautjes in de vorm van aromawaxen, de Monthly Musthaves van Riverdale en andere leuke snuisterijen.

Niet voor niets is onze kreet: “leuk om te geven, leuk om te krijgen!”