Flexcolours raambekleding:

merken - vorstelijk-wonen-4

Van oudsher wordt raambekleding voornamelijk gebruikt als zonwering. Maar gelukkig is het de afgelopen jaren steeds meer onderdeel uit gaan maken van het gehele interieur. Waar we vroeger niet veel verder kwamen dan een rolgordijn of jaloezieën op de slaap- of kinderkamer is de keuze tegenwoordig eindeloos. Zowel in gebruik van stoffen, afwerkingen maar ook in systemen.

Vorstelijk Wonen te Leersum voert het volledige assortiment van Flexcolours en maakt alles voor u nauwkeurig op maat, want laten we eerlijk zijn dat is toch het mooiste. In onze showroom zijn alle mogelijkheden duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd, zodat u kunt kijken wat welke soort raambekleding doet met lichtinval.

Wellicht de meest oude raambekleding die we kennen naast de traditionele gordijnen. Functioneel comfort, deze gordijnen geven een vrij zicht naar buiten, maar geen inkijk. Horizontale jaloezieën zorgen voor een perfecte en sierlijke lichtregeling.

U kunt eindeloos spelen met lichtinval, vol zonlicht of verduisteren naar wens. Wij hebben een groot aanbod in kleuren en dessins. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes van 16, 25, 50 of 70 mm. De horizontale jaloezie is ook geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken.

Offerte aanvraag

Fraai gevormde plooistoffen, dat is het kenmerk van deze plissé- en duette gordijnen. De geplisseerde stof geeft een fraai lijnenspel en daarmee uw interieur een mooi en moderne uitstraling. In de duette lopen de spandraden onzichtbaar door de stof heen.

Deze gordijnen zijn toepasbaar in nagenoeg ieder interieur, maar door de veelzijdigheid bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dagkramen en serres. Indien u graag zelf wilt bepalen of u het zonlicht wil filteren of verduisteren is de “day&night plissé” bij uitstek geschikt voor u.

Sommige stoffen zijn voorzien van een speciale coating die stofhechting tegen gaat.

Offerte aanvraag

In de grote collectie rolgordijnen gaat u altijd vinden wat u zoekt. De kleurcombinaties die u kunt maken zijn eindeloos en het spreekt bijna voor zich dat de afwerkingsmogelijkheden dit ook zijn. Of u nu een strakke aluminium afwerking wenst, of een mooie schulprand met roede, bijna alles is mogelijk.

De stofkwaliteiten die gebruikt worden kennen verschillende lichttransparanties, maar ook verschillende stijlen.

De bediening van deze rolgordijnen geschiedt door middel van een kindvriendelijke bedieningsketting of een softraiseveersysteem.

Met onze ruime keuze aan transparante, verduisterend en technische stoffen hebben wij de oplossing voor iedere denkbare ruimte in huis, slaapkamer en kantoor.

Offerte aanvraag

Wellicht wel de meest functionele raambekleding, maar zeker niet minder sfeervol. Verticale jaloezieën zijn erg geschikt bij grote raampartijen of schuifpuien. Zij bieden een vrij uitzicht maar geen of nauwelijks inkijk. In onze collectie vindt u kunststof, aluminium en textiele lamellen.

Kunststof en aluminium lamellen zijn vochtbestendig en makkelijk te reinigen. Ook zijn er soorten die voorzien zijn van een speciale coating waardoor het vuil afgestoten wordt.

De grote keuze en verschillen zorgen voor een geheel eigen uitstraling. Waar textiele lamellen vaak warmer overkomen, zijn kunststof en aluminium bij uitstek geschikt voor een strakker en trendy interieur.

Offerte aanvraag

In het huidige interieur wordt steeds meer gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De houten jaloezie past uitstekend bij die keuze. Houten jaloezieën hebben dezelfde functionaliteit als de horizontale jaloezie, maar onderscheiden zich door hun rustige en warme uitstraling.

De lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes met een breedte tot maar liefst 7cm. Uiteraard kunnen de jaloezieën afgewerkt worden, naar keuze, met een ladderband- of koord.

Offerte aanvraag

Onze hoogwaardige collectie vouwgordijnen is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar attractieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken door een bedieningsketting. Het spreekt bijna voor zich dat u met de stofkeuze en de afwerking eindeloos kunt combineren.

De collectie bestaat uit verschillende stoffen, uiteenlopend van kleur, dessin en transparantie. U kunt zelfs kiezen voor een “in between” stof die een prima en sfeervol alternatief bieden voor vitrage.

De stofrollen zijn eenvoudig aan de bovenzijde los te klikken zodat u ze volgens de voorschriften kunt reinigen.

Offerte aanvraag

De naam verklapt het al een beetje. De multishade is een product met twee lagen stof, bestaande uit een transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de multishade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Dit komt doordat de transparante en niet transparante banen over elkaar heen bewegen.

De multishade wordt aangeboden in 3 verschillende baanbreedtes en 40 verschillende kleuren. De bovenbak is leverbaar in 5 verschillende kleuren dus het aantal combinaties dat u kunt maken is eindeloos. Bij ieder interieur is er dus een passend product te vinden waarmee u kunt spelen met licht en schaduw.

Offerte aanvraag